Gezonde levensstijl

Virtual reality-spellen om je thuis te laten bewegen

Virtual reality-spellen om je thuis te laten bewegen

Virtual Reality is een geweldige ervaring en er zijn een aantal serieus geweldige games die je kunnen helpen het zweet te breken. Gamers hebben te lang moeten leven onder het onjuiste stereotype dat gamer zijn lui of ongezond betekent. Als gamers in tv-programma’s worden afgebeeld, zijn ze meestal te zwaar, zitten ze te snacken en zitten ze onbeweeglijk op hun stoel. De realiteit is dat dit niet verder van de waarheid kan liggen. Lees snel verder waarom:

VR is eindelijk ingeburgerd!

Sinds VR gemeengoed is geworden, staan gamers meer dan ooit op om te sporten! Hoewel het vaak voorkomende misverstand is dat VR nog steeds “gewoon spelletjes spelen” is, zijn VR workouts geen grapje! Met fitnessgames en workout-abonnementen kunnen gamers zich net zo in het zweet werken als sportschoolratten, zonder dat ze het huis hoeven te verlaten.

1. Supernatural

Hoewel het spel gratis is, is er een maandelijkse abonnement kost voor deze ervaring, en het is de moeite waard. Supernatural beperkt zich niet alleen tot workouts voor het bovenlichaam zoals vele anderen, maar omvat ook workouts voor het hele lichaam, meditatie, yoga, stretchoefeningen en cardiosessies.

Dit spel houdt de vorderingen van de speler bij, stelt hem in staat te trainen (en te ontspannen) op prachtige locaties, zijn flexibiliteit te vergroten, en dat alles terwijl hij er plezier in heeft. Supernatural is echt hoe de toekomst van lichaamsbeweging eruitziet, hier in het nu.

2. The Thrill Of The Fight

Terwijl andere boksgames zoals Creed: Rise to Glory misschien een fantastische verhaallijn hebben om de speler meer te geven dan alleen maar door de bewegingen te gaan, is The Thrill Of The Fight heel anders opgezet. De focus van dit spel ligt op het maken van een zo realistisch mogelijke bokservaring, zonder dat je daadwerkelijk in je gezicht wordt geslagen.

Het realisme van het werken op de zware zak, de snelheid zak, of je tegenstander maakt de speler voelen als het echte werk. Gelukkig is het spel geschikt voor elk ervaringsniveau en wordt de speler in een mum van tijd een geharde boksprof (of verbrandt hij in ieder geval calorieën zoals zij).

3. Pistol Whip

Voor iedereen die ooit heeft gewenst dat ze konden voelen de kracht van het zijn John Wick, dit is het spel voor hen. Een ritmegame die de speler constant in beweging houdt door een kogelhelse virtuele realiteit, de kracht voelt alsof het uit je vingertoppen giert.

Pistol Whip heeft het beste van zo veel werelden die gamers zijn gegroeid om van VR te houden: muziek, schieten, en adrenaline.

Deze nieuwe kijk op een first-person shooter-achtige game is een verfrissende (en intense) ervaring die je zeker zal laten hijgen om alle beste redenen. Een first person shooter is nog nooit zo actief geweest!

4. Eleven Table Tennis

Misschien dacht je dat je van tafeltennis/pingpong spelen niet zou gaan zweten, maar misschien heb je het mis. In dit ongelooflijk realistische tafeltennisspel kunnen spelers het opnemen tegen hun vrienden, bots en anderen over de hele wereld om de beste te zijn.

Share this post

About the author